Inkoop VS Rubber Recycling B.V.

Het in- en verkoopbeleid van VS Rubber Recycling richt zich op doorstroming en veelzijdigheid. Grote bedrijven leveren aan ons hun rubberafval. Zo kunnen wij een voortdurende productdoorstroming garanderen. Daarnaast zijn we een partner voor kleine en middelgrote rubberverwerkingsbedrijven. Wij overtuigen steeds meer inkopers in de rubberverwerkende industrieën over de hele wereld ervan dat hun rubberafval een economische waarde vertegenwoordigt.

Altijd op zoek naar rubberafval

VS Rubber Recycling B.V. is continue op zoek naar rubber grondstoffen zoals: ruwpoeder van de bandenvernieuwing, gebruikte binnenbanden, ‘off grade’ bandencompound en ander rubberafval. Indien u deze materialen kunt aanbieden zijn we altijd geïnteresseerd om de mogelijkheden te bespreken om tot een (langdurige) samenwerking te komen.

VS Rubber beschikt over vrachtauto’s voor ‘eigen vervoer’ en 20 m3 containers die op locatie geplaatst kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij uw logistieke vraagstukken ondersteunen. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

In welk rubberafval zijn we geïnteresseerd: 

 Ruwpoeder van het bandenvernieuwingsproces

VS Rubber Recycling B.V. is gespecialiseerd in de recycling van het ruwpoeder van het bandenvernieuwingsproces.

 Binnenbanden

VS Rubber Recycling B.V. is uw partner in de recycling van gebruikte binnenbanden. Het gebruik van de binnenband is verminderd, maar er komen nog steeds binnenbanden vrij van trucks, landbouwwerktuigen en personenwagens.

 “Off Grade” Bandenrubber compounds/mengsels

VS Rubber Recycling B.V. heeft ook interesse in ‘off grade” rubber “compounds”/mengsels van de bandenindustrie.  Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied.

 Andere rubber afvallen

VS Rubber Recycling B.V. is ook geïnteresseerd in overige rubber afvallen. Echter kunnen wij rubberafval waarin bijvoorbeeld textiel of ijzer is verwerkt niet innemen en verwerken.

In welk rubberafval zijn we NIET geïnteresseerd:

VS Rubber Recycling B.V. is geen inzamelingsbedrijf en verwerker van buitenbanden en transportbanden. Indien u dit wilt aanbieden gelieve geen contact met ons op te nemen.

Ongezeefd rubberafval
Ongezeefd rubberafval
Rubberafval van binnenbanden
Technisch rubberafval