Webshop

Rubberen elastieken nodig?

Door de alsmaar stijgende grondstofprijzen van afvalmaterialen wordt het voor de rubberverwerkende industrie steeds interessanter om hun rubberafval te recyclen en weer in te zetten als grondstof. Deze ontwikkeling laat VS Rubber Recycling B.V. al jaren niet aan zich voorbij gaan. Zo hebben wij in 2017 de Duitse firma Rübenach KG (voorheen gevestigd in Düsseldorf) overgenomen. Hierdoor hebben wij ons productieproces uitgebreid en zijn we begonnen met het produceren van rubberen elastieken en/of spanbanden. Alle producten die voorheen door de firma Rübenach KG aangeboden werden maken mede deel uit van ons productportfolio!
De platte elastieken vervaardigen wij zelf uit onze voorraad geselecteerde binnenbanden en zijn nu verkrijgbaar in onze webshop. Rubberen elastieken worden veelal gebruikt door transportondernemers en zeilmakerijen om lading vast te maken en zeilen te spannen. Supermarkten, groothandels etc. gebruiken onze spanbanden om de vracht op een pallet bij elkaar te houden.

Neem eens een kijkje in onze webshop

Benieuwd geworden? Neem dan eens een kijkje bij de producten in de shop. In onze webshop vindt u niet alleen spanbanden voor dekzeilen en rolcontainers, maar ook recy-banden en spanrubbers. De rubberen elastieken en/of spanbanden zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Bovendien zijn sommige producten voorzien van haken en klemmen. Ook deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Door op de producten te klikken leest u meer over de productspecificaties en de gebruiksdoeleinden. De artikelen in onze webshop kunnen echter niet direct worden besteld. U dient allereerst een offerte in te dienen. Dit kunt u doen door op het gewenste product te klikken en het product toe te voegen aan de offerte. Door op de knop ‘bekijk offerte’ te klikken kunt u uw gegevens nader invullen en eventuele opmerkingen toevoegen. Door op de knop ‘verstuur offerte aanvraag’ te klikken wordt de offerte naar ons algemene e-mailadres gestuurd. Wanneer wij uw offerte ontvangen nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling en nemen wij contact met u op.

Zit het juiste formaat er voor u niet bij? Geen probleem, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.